Zavřít reklamu

Universal Lens iconTisková zpráva: Mokrých a studených dnů pomalu ale jistě ubývá. Převažují nad nimi slunečné a teplé dny, kdy kolem nás všechno roste a kvete. Blíží se letní prázdniny, tedy období především letních dovolených. Kvalita fotoaparátu u aktuálních vlajkových lodí společnosti Apple, tedy u iPhone 6S a 6S Plus je úchvatná, což dokazuje například možnost natáčení videa v rozlišení 4K. Nepotřebujeme tím pádem předražené zrcadlovky, abychom pořídili kvalitní snímek, stačí nám k tomu iPhone. Přesto existuje způsob, jakým dodat pořízeným fotografiím z takové letní dovolené ten správný šmrnc.

Sada objektivů: Universal Lens 3v1
Sada těchto objektivů na první pohled působí velice profesionálně a to nejen díky plastové krabičce, ve které je vanička pro každý objektiv, ale také díky broušenému hliníku, ze kterého jsou objektivy vyrobeny. Kromě třech objektivů je součástí balení také látkový pytlíček pro bezpečné přenášení objektivů a krytky proti poškrábání objektivů. Jejich instalace na čočku fotoaparátu je velice snadná, pomocí clipu, který je samozřejmě součástí balení. Jak je již z názvu možné odvodit, sada se skládá ze tří objektivů. (Rybí oko, Širokoúhlý objektiv a Makro). Objektiv, který nám dovoluje pořízení “Makro” záměrů si snad zamiluje každý. Zachycení detailních záběrů květu pampelišky či povrch mušle dokáže uchvátit každého. Protože se jedná o univerzální sadu, je možné Universal Lens 3v1 použít na všechny mobilní telefony a tablety.“

Universal Lens 3 v 1 ukazka

Vzhled a kvalita zpracování:
Ačkoliv Vás možná překvapí nízká cena objektivů, tak na Vás budou působit velmi kvalitním dojmem. Lem objektivů je vyroben z broušeného hliníku a čočky z čirého skla. Samotné tělo clipu tvoří dva kusy pevného plastu, který je spojen kovovou pružinou. Vše lícuje, objektivy mají přesné závity pro našroubování a čočky jsou hezky čiré. Nebál bych se je vystavit ani každodennímu používání.

Obsah balení:

  • 180° rybí oko – fish eye
  • 0,67x širokoúhlý objektiv – wide angle
  • makro objektiv
  • clip pro uchycení
  • kryt objektivu
  • pouzdro na cestování / proti poškození
  • baleno v úhledné krabičce

Sadu objektivů: Universal Lens 3v1 můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky uplatnit slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

Universal Lens 3 v 1 dva
Universal Lens 3 v tri
Universal Lens 3 v 1

Dnes nejčtenější

.