Zavřít reklamu

Ačkoliv je iPhone vychvalován za slušnou kvalitu fotografií, stále se nejedná o profesionální snímky. Ale naštěstí existuje příslušenství, které promění iPhone v profesionální fotoaparát, a tak nemusíte pořizovat drahou digitální zrcadlovku. Jednou ze společností, jež se specializuje na výrobu tech doplňků pro iPhone, je Aukey. V jejím sortimentu se nyní objevil objektiv pro iPhone, který je označován za jeden z nejlepších.

Aukey nedávno představil 170stupňový širokoúhlý objektiv PL-A8 Ora určený pro iPhone 7, s nímž je možné pořídit skutečně ostré snímky s minimálním odleskem a zkreslením. Objektiv se uchycuje na hliníkový rám, do něhož je iPhone zasunutý. Tento rám by měl být použitý na iPhone bez obalu, aby se objektiv dostal co nejblíže ke kameře. V praxi to znamená, že můžete pořizovat exkluzivní záběry a rovnou je sdílet se svými přáteli na sociálních sítích, aniž byste museli přenášet fotografie z fotoaparátu do mobilu.

U konkurence sada obsahující objektiv, pouzdro, poutko na zápěstí a kryt na objektiv vyjde zhruba na 150 dolarů. Kdežto sada značky Aukey pro iPhone 7 stojí pouze 54,99 dolarů, přičemž za tuto cenu dostanete hned dva objektivy a hliníkový rám. V rámu je připraven standardní šroub, na který se dá našroubovat malý stativ.

Jestliže se bojíte, že hliník by poškrábal tělo zařízení, potom vás potěšíme, protože z vnitřní strany držáku se nachází pryžová vložka.

Používáte externí objektiv při focení iPhonem? Pokud ano, tak se s námi podělte o to, jaký.

aukey fb

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.