Zavřít reklamu

iPhone 4 girl hands iconTeprve 12letá dívka z Colorada byla zadržena místní policií kvůli dvojnásobnému pokusu o vraždu prvního stupně. Už to samo o sobě zní na její nízký věk hrozivě, ale ještě horší je, že dívka chtěla svou matku zabít, aby si mohla přivlastnit její iPhone.

Matka si totiž ráno 2. března chtěla k snídani vychutnat své smoothie, když v tom z nápoje cítila zvláštní chuť podobnou bělidlu, z čehož se jí udělalo po chvíli nevolno, protože už se nápoje napila. Předpokládala ale, že dcera, který nápoj připravovala, jen pořádně nevypláchla sklenici. O několik dní později se ale matka napila ze džbánu s vodou, který měla v ložnici a opět cítila stejný zápach bělidla. Zjistila tak, že její dcera nalila bělidlo do vody záměrně, aby matku otrávila. Ještě více šokující zjištění ale bylo, když matka od dcery zjistila, že jí plánovala zabít, aby si mohla vzít její iPhone.

Matka samozřejmě zamířila do nemocnice, kde prozradila, jak k otravě došlo. Policie ještě tentýž den začala případ vyšetřovat a ke konci měsíce dceru zadržela. Matka se naštěstí krátce na to z nemocnice dostala bez vážnějších následků. Co s dcerou bude je prozatím nejasné, jelikož případ je stále vyšetřován.

iPhone 4 girl hands

*zdroj: anonhq.com

Dnes nejčtenější

.