Zavřít reklamu

iphone-shot-mom-icon

Už v neděli se bude na celém světě slavit Den matek. Apple minulý týden zveřejnil reklamu na iPhone 6s v rámci kampaně Shot on iPhone s názvem Mother’s Day. V reklamě se máme možnost podívat na sérii fotografií a videí natočených nebo vyfocených na iPhone 6s, které ukazují mateřskou lásku a pocit bezpečí, které každému dává máma. Pokud chcete i vy potěšit podobným videem svou matku, můžete si ho nechat vytvořit přímo od Applu na oficiálních stránkách.

Na novou internetovou stránkou za kterou stojí samotný Apple upozornil kanadský server iPhone in Canada. Je překvapivé, že Apple vytvořil novou doménu momsshotoniphone.com, nikoli nevytvořil podstránku na doméně Apple.com.

Na zmiňované stránce jednoduše nahrajete fotografii vaší matky, kterou následně Apple vloží do videa, které je téměř totožné s televizní reklamou. Poté ještě musíte připsat jméno a první písmeno z příjmení vaši maminky, které se následně zobrazí pod fotografií a i na samotném konci videa. Výsledek poté můžete jednoduše sdílet například na sociální sítě.

shot-iphone-mom-day

*Zdroj: Macrumors.com

 

Dnes nejčtenější

.