Zavřít reklamu

ZEIZnáte to, chcete jít tvořit, psát články, dělat design, vytvářet aplikace nebo zkrátka dělat cokoli na počítači ale nejdřív zkontrolujete Facebook, pak odpovíte na pár mailů, pak je tu ten Youtube a pak… no pak už je tolik hodin, že vlastně už nemá cenu začínat.

Na Kickstareru se nyní objevil projekt, který by vám měl s prokrastinací pomoci. Vychytávka s názvem ZEI° totiž nabízí několik stěn, na které si napíšete úkoly kterým se chcete během dne věnovat a poté již jen otáčením aktivujete úkol kterému se momentálně věnujete. Přes Bluetooth pak do aplikace na Mac/PC nebo přímo do vašeho iPhonu gadget přenáší informaci o času, který na daném úkolu strávíte.

Apple zei tracker

Jednak tak budete mít na konci dne přehled nad tím, kolik času jste věnovali skutečné práci a kolik času jste věnovali tomu, abyste Brinovi, Zuckerbergovi a dalším vydělávali peníze, ale také máte možnost skvěle měřit skutečné pracovní hodiny. Grafici a další lidé kteří si účtují hodinovou sazbu tak mají možnost skutečně počítat klientovi cenu na minuty přesně.

Zei

Projekt je prozatím na Kickstarteru, respektive se připravuje jeho kampaň s tím, že cena konečného produktu by neměla překročit 99$. Pokud tedy nechcete prokrastinovat pak je to skvělá vychytávka, tedy v případě, že drtivou většinu dne nebudete jen malovat úkoly na jednotlivé strany gadgetu.

Tracker Zei

*Zdroj: czechcrunch.cz

Dnes nejčtenější

.