Zavřít reklamu

BrynzAI Cooker

BrynzAI Cooker je zajímavá experimentální aplikace, která vám s pomocí AI navrhne recepty z potravin, které se právě nachází ve vaší ledničce. Stačí jen nafotit obsah vaší ledničky a BrynzAI vám již sama navrhne, co z daných ingrediencí můžete uvařit. Jen je potřeba mít na paměti, že autoři aplikace stále ještě pracují na jejích funkcích, takže vše nemusí být vždy nutně stoprocentní.

Aplikaci BrynzAI Cooker stáhnete bezplatně zde.

Didget – Data Tracker

Didget je výkonná a uživatelsky přívětivá aplikace, která vám pomůže snadno sledovat využití mobilních dat a zajistí, že už nikdy nepřekročíte váš datový limit. Díky intuitivnímu rozhraní a přizpůsobitelnému widgetu na domovské obrazovce nebyla správa mobilních dat nikdy jednodušší. Didget umožní sledování spotřeby dat v reálném čase a je v mnoha směrech přizpůsobitelná.

Aplikaci Didget – Data Tracker stáhnete bezplatně zde.

Recam

Recam je aplikace, která dodá fotografiím na vašem iPhonu zábavnější rozměr. Recam dokáže vaše fotky doplnit o zábavné popisky, které okoření i obyčejnou fotku. Stačí vyfotit nebo nahrát obrázek a sledovat, jak se umělá inteligence Recam prohrabává pixely, loví zábavu a servíruje komentáře, které jsou příliš dobré na to, abyste je nesdíleli.

Aplikaci Recam stáhnete bezplatně zde.

Mapin: Discover the world

Tato aplikace představuje novou kapitolu v sociálních sítích, která se zaměřuje na skutečné interakce v reálném čase. Ať už jde o zachycení živé události, odhalení skrytých zákoutí vašeho města nebo poznání kouzel vzdálených míst očima ostatních, Mapin vám tyto zážitky zprostředkuje přímo. Aplikace Mapin vám umožní objevovat svět tak, jak jste dosud nebyli zvyklí.

Aplikaci Mapin stáhnete bezplatně zde.

Tatask

Hledáte opravdu chytrou aplikaci pro správu vašich úkolů? Vyzkoušejte Tatask. S intuitivně strukturovaným přístupem k plánování dne a projektů od společnosti Tatask toho zvládnete více za kratší dobu. S touto aplikací si snadno rozdělíte náročné projekty do jednoduchých kroků a zjistíte, že děláte obrovské pokroky, aniž byste o tom přemýšleli. Vkládejte své úkoly do dílčích úkolů i mimo ně podobně jako složky v počítači, abyste si mohli vše rozdělit a soustředit se na to, co je důležité. Čím menší jsou vaše úkoly, tím snadněji je dokončíte a tím menší je pravděpodobnost, že budete otálet.

Aplikaci Tatask stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.