Zavřít reklamu

Book Tracker: Bookshelf log

Pokud patříte mezi vášnivé čtenáře, určitě víte, jak náročné může být udržet si přehled o tom, které tituly jste již přečetli, které máte doma, a které si plánujete přečíst. Aplikace Book Tracker: Bookshelf log se stane vaší virtuální knihovničkou, kde si můžete vést podrobné záznamy, přizpůsobit si ji podle svého a přidávat vaše oblíbené tituly.

Aplikaci Book Tracker: Bookshelf log stáhnete bezplatně zde.

Sound+: Relax & Focus

Aplikace Sound+: Relax & Focus představuje téměř dokonalé lázně pro vaši mysl. Každodenní stres může negativně ovlivnit celý náš život. Existuje však jednoduché řešení, jak s ním bojovat, které může v krátké době přinést obrovské výhody – poslech relaxačních zvuků. Studie potvrzují, že relaxační zvuky, jako je například zvuk divoké zvěře, působí na naši mysl okamžitě: snižují hladinu stresu, zvyšují produktivitu a pomáhají nám lépe spát. Aplikaci Sound+ můžete používat k meditaci, k soustředění nebo prostě jen k chvilkovému odpočinku.

Aplikaci Sound+: Relax & Focus stáhnete bezplatně zde.

Unwind – Mindful Breathing

S relaxací, odpočinkem a celou řadou dalších věcí vám pomůže i aplikace Unwind – Mindful Breathing. Na rozdíl od pasivního poslechu ale Unwind – Mindful Breathing nabízí aktivní dechová cvičení pro nejrůznější účely. Součástí cvičení je i grafika a srozumitelné pokyny. Je jen na vás, zda se rozhodnete cvičit za účelem lepšího probouzení, zlepšení soustředění nebo zklidnění.

Aplikaci Unwind stáhnete bezplatně zde.

One Task

Potřebujete splnit hromadu úkolů, ale obsáhlé seznamy vás děsí? Vyzkoušejte aplikaci One Task. One Task je jednoduchá, dokonale minimalistická aplikace, která vám umožní přidávat úkoly jeden po druhém, abyste se necítili zahlceni přemírou povinností. Ke každému z vašich úkolů se postupně vytvoří také související widgety – jakmile budete mít splněno, stačí klepnout na widget.

Aplikaci One Task stáhnete bezplatně zde.

Recurrence

Správou úkolů se zabývá i poslední aplikace z našeho dnešního výběru. Recurrence je určena zejména těm, kteří si často nastavují pravidelně se opakující úkoly a úlohy. Jedná se o multiplatformní aplikaci, která vám pomůže spravovat a sledovat vše, co se týká opakujících se úkolů ve vašem životě, takže už nikdy nic nezmeškáte. Recurrence je víc než jen další aplikace, která vám připomíná, co je třeba udělat – sleduje také, co jste udělali.

Aplikaci Recurrence stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.