Zavřít reklamu

StayFocused iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MXF Converter Pro
MXF Converter Pro je spolehlivou aplikací, která vám umožní převést MXF na SD/HD videa (např. WMV, MP4, MKV, AVI, MPEG, MOV, 3GP, FLV) pro přehrávání či další editování. Aplikace také dokáže lehce konvertovat videa formátu MXF, TS, MTS, M2TS, TRP a TP na 3D video formáty, takže si spolu s rodinou můžete užít 3D filmy. Potřebujete extrahovat audio z MXF videa? MxF Converter vám s tím také pomůže (audio ve formátu AAC, AC3, AIFF, MP3, MP2, WAV a další). Aplikace přináší také běžné editační funkce (oříznutí, zkrácení, přidání textu či vodoznaku apod.)

[appbox appstore id1099069563 oldprice=“24,99€“]

Task Manager
Task Manager je naprosto snadnou aplikací pro každého uživatele. Tato aplikace vám umožní převzít kontrolu nad vašimi úkoly za pomocí třech kroků. Stačí rychle zachytit vaše nápady a úkoly, vyhodnotit je (priorita apod.) a nakonec je úspěšně dokončit. Také můžete přidávat obrázky, odkazy a dokumenty k vašim nápadům či úkolům. Samozřejmostí je heslová ochrana vašich nápadů a úkolů.

[appbox appstore id1088647995 oldprice=“14,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizaci přes iCloud, zaheslování jednotlivých souborů, možnost přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1092173510 oldprice=“4,99€“]

StayFocused
StayFocused je malou a užitečnou aplikací, která je umístěna v menu bar. Aplikace vám pomůže koncentrovat se na jeden jediný úkol bez jakéhokoliv vyrušování.

[appbox appstore id1088252294 oldprice=“1,99€“]

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu JPG. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé. Aplikace je nyní zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id661170326 oldprice=“1,99€“]

Effectivator
Effectivator je excelentní nástroj pro vaše úkoly a časový management. Aplikace vám pomůže zvýšit produktivitu, přestanete prokrastinovat a začnete být více efektivní. Návod je snadný: 1. rozhodněte se pro nějaký úkol, 2. nastavte časovač na 25 minut (nebo jakýkoliv jiný čas, který potřebujete pro plnění úkolu), 3. pracujte na úkolu do vypršení stanoveného času, 4. udělejte si pětiminutovou přestávku, 5. po uplynutí čtyř bloků si udělejte delší přestávku (25 minut).

[appbox appstore id1055287056 oldprice=“4,99€“]

Weather Wall
Weather Wall vám ulehčí práci při výběru tapety na vaší obrazovku. Aplikace pravidelně proměňuje různorodé tapety s krásnými scenériemi, které jsou založeny na předpovědi počasí ve vaší lokalitě. Weather Wall nabízí více než 300 tapet, které znázorňují počasí za vaším oknem a stále jsou nové přidávány.

[appbox appstore id581893121 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.