Zavřít reklamu

Jestli si potřebujete rychle zapsat nějaký úkol a nechcete zdlouhavě vyplňovat nepotřebné  informace, věřte, že SmallTask je určen přesně pro vás. Tato aplikace pro iPhone, iPad i Mac OS X spojuje svojí jednoduchost se svojí skvělou využitelností a přehledností. V prostředí celé aplikace jsou všudy všeho dvě tlačítka, která jsou ale dostačující a dokonale splní svůj účel. Pojďme se společně podívat na to, jak již nikdy na nic nezapomenout a udělat si z iPadu nebo iPhonu kvalitní „úkolovníček“. Aplikace Small Task poskytuje vše potřebné pro to, abyste již nikdy nezapomněli na žádný úkol.

smalltask1

Jakýkoliv úkol si můžete jednoduše a rychle poznamenat kliknutím na Add Task. Jediné co vyplňujete je název poznámky a čas, kdy chcete, aby vám aplikace váš úkol oznámila. Ten se po opětovném kliknutí na Add Task uloží do seznamu všech úkolů a tam bude až do doby, než ho smažete.

smalltask1

Všechny poznámky se zálohují na DropBox nebo iCloud, díky čemuž je můžete jednoduše přenášet mezi zařízeními. Synchronizace je rychlá a zálohy jsou opravdu pravidelné a poctivé, vždy jsem našel všechny poznámky na obou zařízeních.

smalltask1

I nastavení aplikace je poměrně bohaté, najít ho můžete pod levým tlačítkem Settings. Vybrat si můžete jeden ze tří fontů „Helvetica“ „Marker Felt“ a „Trebuchet MS“. Změnit si můžete také zvuk, Alarm Sound, kterým vás bude aplikace informovat a vašich úkolech. K dispozici máte jedenáct zvuků, které najdete také v nastavení vašeho zařízení. Badge, možnost, která vám umožní změnit nastavení „odznaků“, červených koleček v rohu ikony aplikace, které upozorňuje, že máte novinku. Vybrat si můžete- Zobrazovaní nepřečtených úkolů, nebo těch, které jsou už po datu, které jste si nastavili při jeho zadávání.

Po povolení Dropboxu po vás bude aplikace chtít přihlášení do vašeho účtu. Po úspěšném přihlášení už je DropBox nastavený a můžete si své úkoly synchronizovat.

Disable ads vám po zaplacení částky 0,79€ smaže z aplikace reklamy, které jsem ale nikde neviděl. Možná se objeví časem..

Práce s SmallTask se mi moc líbila, vše je intuitivní a jednoduché. Grafika poznámkového bloku je velmi hezká a žádnou svojí částí nijak neruší jakoukoliv činnost.

Dnes nejčtenější

.