Zavřít reklamu

ikona icon128-2x (4)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

EverFont 
EverFont je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654635320  oldprice=“6,99€“]

Soriko Radio
Poslouchejte svá oblíbená radia nebo jednoduše vyhledejte nějaké nové stanice. Soriko Radio je rychlá, přátelská aplikace, na kterou jste možná dlouho čekali. Poslouchejte radia z celého světa a prozkoumejte, co se vlastně dnes často přehrává v radiích. Soriko Radio je rádio pro každou příležitost.

[appbox appstore id518308013 oldprice=“4,99€“]

Set for Powerpoint
Set for Powerpoint vám nabízí kolekci 81 designů, které byly vytvořeny pro exkluzivní prezentace. Pokud chcete mít své prezentace jedinečné, zajímavé a poutavé, tak vám tato aplikace rozhodně pomůže.

[appbox appstore id568142750 oldprice=“19,99€“]

Blogo
Blogo je užitečnou aplikací pro každého, kdo má svůj blog. Tato aplikace kombinuje jednoduchost, výkonnost a nabízí vám všechny nástroje, které potřebuje pro vytvoření skvělého obsahu přímo z vašeho Macu. Kdykoliv a kdekoliv mějte u sebe svůj blog.

[appbox appstore id902111700 oldprice=“29,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

Total Video Converter Pro
Total Video Converter obsahuje video i audio konvertovač, vypalovač DVD, video i audio editor, možnost stříhání videa i audia, exportér GiFů, možnost extrahovat audio z videí a mnoho dalšího.  Tato aplikace je prostě kompletním editorem pro vaše videa.

[appbox appstore id426654691 oldprice=“14,99€“]

CleanDisk
CleanDisk odstraní veškerý počítačový odpad, který zabírá cenné místo na vašem disku. Aplikace dokáže proskenovat a vyčistit disk za pomocí jednoho kliknutí.

[appbox appstore id1097413572 oldprice=“1,99€“]

Unlocker Expert
Unlocker Expert je výkonnou aplikací, která vám umožní dešifrovat zaheslované Adobe Acrobat PDF soubory. Jedná se o profesionální PDF nástroj, který odstraní veškerá omezení ohledně kopírování, editování či tisknutí PDF souborů.

[appbox appstore id897745149 oldprice=“4,99€“]

Rayman® Origins
Dnes vám přinášíme slevu na herní oblíbenou klasiku – Rayman® Origins. Rayman® se vrací v kouzelném dobrodružstvím, které vás navrátí do 2D starých časů. V momentě, kdy začíná invaze děsivých příšer ohrožovat mír a klid, tak se musí Rayman® vrátit a zachránit svůj idylický domov. Určitě budete potřebovat všechny vaše schopnosti a dovednosti, abyste zavedli pořádek.

[appbox appstore id696651502 oldprice=“14,99€“]

F1 2012
Jste fanouškem F1? Projeďte se až na samotný limit vašich možností v této strhující simulaci motorsportu. F1 2012 vám nabízí všechny týmy, jezdce a závodní okruhy. Prověřte své závodní schopnosti a dovednosti. Hra nabízí dvacet závodních okruhů, možnost zvolit si z různých rolí a mnoho dalšího.

[appbox appstore id574386942 oldprice=“19,99€“]

www.cnet.com
www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.