Zavřít reklamu

Audio časopisy audioteka iconAudiotéka nabízí dnes již skoro 2800 různých audioknih a mezi nimi jsou i audio verze časopisů Forbes, Respekt, Newsweek a Můžeš. Trend poslechu mluveného slova stoupá podporují to právě i namluvené verze našich předních časopisů. Jejich délka není nikterak velká a proto je možné je poslechnout například na cestě do práce a při každé volné chvilce. Ideální pro jejich poslech je mobilní aplikace Audioteka, díky kterým je možné poslouchat kdykoliv a kdekoliv.

 

Společně s partnerem této sekce, se společností JBL, jsme vám minulý týden přinesli recenzi na špičková sluchátka JBL E50BT, která jsou na poslech hudby a audio knih nebo časopisů jako dělaná, více se ale dočtete v naší recenzi.

Speciálně pro vás ve dnech 1.4.-10.4.2016 na heslo “letemsvetem” máte 50% slevu na všechny časopisy! Přehled všech časopisů naleznete přímo zde.

forbes-brezen-2016-duzeForbes
Je to v Česku vůbec poprvé, kdy začal vycházet komerční tištěný časopis i ve zvukové podobě. Prvním číslem, které je v tomto novém formátu k dispozici bylo březnové číslo před dvěma lety. Forbes přináší příběhy úspěšných byznysmenů, upozorňuje na málo zřejmé trendy v byznysu a i díky tomu mezi nejlepší magazíny svého druhu.Vydání jsou uváděny v audiu souběžně s papírovým vydáním za cenu a jeho délka se pohybuje kolem tří hodin.

Načítají: Michal Gulyáš, Petra Jindrová

newsweek-06-2016-duzeNewsweek
České události v evropském a světovém kontextu a pohledu, to je čtrnáctideník Newsweek. Již od prvního čísla, jehož papírové vydání na stánky dorazilo na podzim loňského roku. Český Newsweek obsahuje originální materiály psané českou redakcí doplněné o překlady vybraných článků ze zahraničních edicí Newsweeku. Audio verze časopisu je v Audiotéce dostupná vždy souběžně s papírovou verzí za stejnou cenu.

Načítá: Dita Fuchsová

respekt-13-2016-duzeRespekt
Respekt je týdeník, komentující aktuální dění v domácí i zahraniční politice a ekonomice. Rozebírá společenská témata a přináší přehled z kultury a vědy a ohlíží se za historií a upozorňuje na trendy a novinky z oblasti vědy a výzkumu. Audio respekt vychází u nás od loňského roku. Pro předplatitele je audioverze dostupná zdarma, takže si třeba část můžete poslechnout a část přečíst.

Načítají: Jakub Hejdánek, Veronika Bajerová

 

Sledujte novinky ze světa audioknih na:

www.audioteka.cz
www.facebook.com/audioteka.cz
www.twitter.com/audioteka_cz
https://plus.google.com/+AudiotekaCZ
www.youtube.com/audiotekacz
www.instagram.com/audioteka.cz_sk

 

www.jbl.cz
www.vzdy.cz

Dnes nejčtenější

.