Zavřít reklamu

Pangu-logo

Koncem minulého týdne vydal překvapivě hackerský tým Pangu jailbreak pro iOS 9.1. Již dříve potvrdil, že jeho jailbreak pracuje s 64-bitovými procesory. Konkrétně ho lze tedy nainstalovat na iPhone 5s, iPhone 6(s), iPhone 6(s) Plus. Odemknutí systému se dočkal i iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 a nyní poprvé i iPad Pro. Další zajímavou informací je, že Pangu chystá vydat historicky první jailbreak pro Apple TV. Dočkat bychom se ho měli tento týden, ale někteří hackeři se domnívají, že Pangu nestihne jailbreak pro Apple TV 4. generace vydat.

I když se dočkal jailbreaku iPad Pro, bohužel majitelé iPhonu 5 (c), iPodu touch 5G, iPadu mini, iPadu 2, iPadu 3 a iPadu 4 si na jailbreak pro verzi iOS 9.1 musí ještě několik týdnů, možná i měsíců počkat. Máte-li ale jeden z iPhonů s 64-bitovým procesorem, můžete ho stáhnout na těchto stránkách.

Pokud máte na svém iPhonu nebo iPadu nainstalovanou iOS 9.2 a novější verzi, je zde totiž možnost, že se jailbreaku dočkáte. Na začátku února hacker Qwertyoruiop zveřejnil video, ve kterém ukazuje, že se mu podařilo nainstalovat jailbreak do systému iOS, konkrétně verze 9.2(.1) a 9.3 beta 1. Chcete-li i vy využívat některé možnosti které jailbreak nabízí, je k dispozici alternativa, která se jmenuje Extensify, ta je funkční i bez již zmiňovaného jailbreaku. Díky aplikaci můžete přidat tweaky do iOS aplikací. Bohužel oficiálně zatím nevyšla.

pangu-jailbreak-ios-9

*Zdroj: Cultofmac.com 

Dnes nejčtenější

.