Zavřít reklamu

Kitvison Selfie Stick iconSelfie tyče má dnes spousta lidí a můžete je vidět ve městě, ve škole a prostě kdekoliv, kde se lidé fotí. Selfie tyče jsou v dnešní době pro telefony, ale dokonce i pro tablety, osobně jsem však nikoho se selfie tyčí s iPadem neviděl. Lidé však zašli ještě dále a proto zde máme nově selfie tyč pro MacBook. Ano, slyšíte dobře, na konci tyče se opravdu nachází notebook od Applu. Tyč vytvořil umělecký tým a ukázal se s ní v centru New Yorku. Tím se snaží poukázat na naši posedlost focením selfie a jeho členové dodali, že zařízení, které máme na druhé straně, prý značí velikost našeho ega.

Za fotografiemi stojí spolupráce tří umělců: Art404, John Yuy a Tom Galle. Na snímcích můžeme vidět různé modely (někteří z nich jsou sami umělci), kteří pořizují selfie v ulicích New Yorku. Na fotkách jsou zachyceni i kolemjdoucí, kteří mají nechápavé výrazy a někteří z nich si celou akci fotili. Selfie tyče vypadají opravdu výstředně a zřejmě jsou i masivní, aby udržely MacBook ve svorce.

Vypadá to ještě směšněji, než když si někdo něco fotí iPadem. Na jedné z fotografií můžeme vidět mladou ženu, která fotí selfie na Times Square a v pozadí je billboard, na němž je nápis „Why?“, což znamená „Proč?“. Samozřejmě jde o malý žert, a tak jej berte s rezervou. Kam až tento trend může zajít?

selfie_stick_macbook
selfie_stick_imac

selfie_stick_macbook3

selfie_stick_macbook2

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.