Zavřít reklamu

iPhone X umožní nové funkce v samostatné aplikaci Klipy (Clips). Napovídá tomu sekce iPhone X přímo na webu společnosti Apple, která popisuje všechny nové funkce, které se v zařízení nacházejí. Zmínka o této nové funkci se také přidala na webovou stránku Clips.

Při používání Klipů s iPhonem X naleznete novou funkci, která se nazývá Selfie scény (Selfie scenes). Tyto scény bude pořizovat fotoaparát TrueDepth na přední straně nového telefonu. Je přizpůsobený k tomu, aby ponořil své uživatele přímo do velkého výběru 360 stupňových animovaných krajin.

clipsselfiescenes-800x600

„Selfie scény na iPhone X dělají Klipy ještě zábavnější pomocí kamery TrueDepth, která vás ponoří do krásných. animovaných krajin, filmových scén a abstraktního umění. Každá scéna je 360 stupňová, takže jakýmkoli způsobem přesunete iPhone X, scéna se bude pohybovat s ním.“

Apple říká, že nová funkce Selfie scény bude v Klipech dostupná v listopadu, společně s iPhonem X.

Přední 3D kamera iPhone X také umožní nové funkce i v aplikacích třetích stran, jako je například Snapchat. Na jevišti na včerejší konferenci Craig Federighi ukázal nové Snapchat filtry, které na iPhonu X vypadají mnohem realističtěji.

clips-facebook

Dnes nejčtenější

.