Zavřít reklamu

Apple Store icon

Apple je stále nejhodnotnější značkou na světě, a to především díky iPhonům. Tim Cook nedávno přiznal, že by prodeje iPhonů měly klesat. Ve snaze aby ke klesání nedošlo, Apple spustil nový motivační program pro zaměstnance Apple Storů. Program poběží od dnešního dne do 26. března, což je den, kdy bude pravděpodobně v obchodech nový iPhone 5se. Cílem programu je motivace zaměstnanců, aby prodali více iPhonů. Zaměstnanec, který ve svém regionu prodá nejvíce iPhonů dostane mimořádnou placenou dovolenou.

Společnost pracovníkům Apple Storů sdělila, že soutěž mezi nimi spustila hlavně kvůli zvýšení prodejnosti smartphonů. Zdroje uvádějí, že podmínek pro výhru placené dovolené je více. Kromě počtu prodaných iPhonů se bude hodnotit i spokojenost zákazníků, počet prodaného příslušenství pro iPhone nebo počet vytvořených registrací v zákaznických programu, mezi které patří iPhone Upgrade Program nebo PremiumCare+

Soutěž bude od února do března probíhat jak mezi jednotlivými pracovníky, tak i mezi celými Apple Story. Zaměstnanci mohou i vyhrát výlet do srdce společnosti – Apple Campusu v Cupretinu. Mnoho pracovníků se obává, že celý motivační program bude mít negativní dopad na vztahy mezi jednotlivými zaměstnanci. Ti teď budou „bojovat“ o každého zákazníka, a tak Apple podle zaměstnanců šlápnul vedle, protože se vždy snažil pomocí různých teambuldingů udělat co nejlepší vzath mezi zaměstnanci.

New iPhone on sale

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.