Zavřít reklamu

Epico Glass 3D iconNedávno jsme vás informovali, že zaměstnanci v japonských Apple Storech mají k dispozici nový přístroj od Belkinu, který slouží k aplikaci ochranných fólií na displej iPhonu a to bez bublin, smetí či jiných nerovnoměrností. Na oficiální webové stránce Belkinu byla zveřejněna informace, že nová služba ScreenCare+ je nyní dostupná ve všech amerických Apple Storech. Je velice pravděpodobné že se rozšíří i do ostatních Apple Storů, otázkou však zůstává, zda-li se služby dočkáme i u českých Apple Premium Resellerů. Apple nabízí službu (aplikaci fólie/skla) naprosto zdarma a to při nákupu speciálního typu ochrany displeje.

Přístroj umožňuje aplikovat typy InvisiGlass nebo Anti-Glare. Aplikování lze provést na iPhone 6(s) a iPhone 6(s) Plus. Belikn na svém webu dále napsal, že ochranné fólie které jsou dobře aplikovány zaručují dokonale čistý obraz a není poznat, že tam vůbec nějaká ochrana je.

Cena InvisiGlass včetně aplikace na displej iPhonu je 34,95$ (900 Kč), je vyroben z flexibilního skla založeného na technologii FluidFlex. Technologie dodává sklu pružnost, která při pádu absorbuje veškerou energii a tím zařízení ochrání proti poškození. Levnější varianta Anti-Glare je vyrobena z PET materiálu, který je odolný proti poškrabání a zvyšuje viditelnost displeje na umělém osvětlení nebo jasném slunečním světlu. I přesto je tenký pouze 0,18 mm a včetně aplikace vás vyjde na 17,95$ (460 Kč).

Belkin na stránkách uvádí, že ochranná fólie nesmí být nalepena na popraskaný či jinak poškozený displej. Pokud se zákazníkovi nelíbí aplikace fólie/skla, zaměstnanec Apple Storu nabídne její opětovné aplikování a to bez dalších poplatků. Ochrany mají certifikaci, že v případě aplikování je na iPhonu 6s stále funkční 3D Touch.

large-56b3fd048b559

*Zdroj: Idownloadblog.com, Appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.