Zavřít reklamu

Adobe Portfolio iconAdobe se v poslední době opravdu činí a to zejména na poli grafického softwaru a k tomu navazujících služeb. Nedávno jsme tu měli například aplikaci Adobe Post, se kterou zvládne vytvořit stylový obrázek každý z vás a nyní Adobe představilo program s názvem Adobe Portfolio, na kterém se navíc podílel český designér Tom Krcha, který momentálně pracuje v San Franciscu a už dříve měl z velké části na starosti Project Comet a stal se product managerem.

Adobe Portfolio, jak už samotný název napovídá, slouží k vytvoření vlastního portfolia, respektive svého webu, na kterém prezentujete svou práci. K dispozici jsou vám samozřejmě šablony, podle který se můžete i nemusíte řídit, abyste dosáhli dokonalého výsledku. Šablony se pak umí propojit i s vaším účtem na  Behance, kde dnes ukazuje svou tvorbu většina designérů.

Adobe Portfolio je pro všechny předplatitele služby Creative Cloud zcela zdarma, takže pokud v současnosti používáte například Photoshop, můžete si vytvořit responzivní web snadno a rychle. Při tvorbě stránek si navíc lze vybrat z tisíce fontů z Typekit, kde za jednorázový poplatek můžete komerčně využít celou řadu písem.

Adobe Portfolio FB

*zdroj: czechcrunch

Dnes nejčtenější

.