Zavřít reklamu

Samsung Gear VRSamsung dnes zverejnil oficiálny teaser pre oznámenie Galaxy S7 a spoločnosť v ňom hneď naznačila, že konferenciu bude streamovať z pohľadu prvej osoby aj pre majiteľov virtuálnej reality Gear VR. Tento nápad sa nám v redakcii rozhodne zapáčil a vieme si predstaviť, že neskôr by ho mohol aplikovať aj Apple, ktorý sa už niekoľkokrát vyjadril pozitívne na adresu virtuálnej reality.

Spoločnosť navyše podľa špekulácií a patentov pracuje na svojom vlastnom VR zariadení a ak ho predstaví, tak potom dá zrejme svojim fanúšikom tiež možnosť zúčastniť sa WWDC alebo predstavenia najnovšieho iPhonu „naživo“. Zážitok by to bol rozhodne zaujímavý a určite by posunul predstavenia Apple produktov na novú úroveň. Samostný Samsung Galaxy S7 sa potom vyznačuje podobným designom ako má jeho predchodca, dôjde však k použitiu výkonnejšieho hardvéru a fotoaparát už nebude z tela telefónu vytŕčať tak ako doposiaľ.

Za to môže jednak väčšia hrúbka zariadenia, v ktorom sa teraz ukrýva väčšia batéria (hovorí sa o 17 hodinách videa na jedno nabitie) a jednak nižšie rozlíšenie, 12 megapixelov. Výkonom však najnovšie iOS zariadenia nepredbehne, skôr sa dá povedať, že ich dobehne.

Na optimalizácii TouchWizu potom pracuje Google, ktorý sa už „nechcel pozerať“ na to, aká je plynulosť prostredia na najpredávanejších Androidoch súčasnosti. K predstaveniu telefónu potom dôjde v čase veľtrhu MWC 2016 v Barcelone, 21. februára/února 2016.

https://youtu.be/3g3O94WALV8

Samsung Gear VR

Dnes nejčtenější

.