Zavřít reklamu

iPhone 7 koncept 10 iconV posledních několika týdnech stále přibývá informací týkající se nadcházejícího iPhone 7, a tak samozřejmě přibývají i samotné koncepty nového smartphonu od Applu, který by měl přijít se zcela novým designem a možní i s mnoha novými funkcemi. Sonditac proto neváhal a představil vlastní koncept iPhonu 7, který je rozhodně originální, ale tak trochu šílený. Už příští rok se jej pravděpodobně nedočkáme, ale možná za několik let by smartphony mohli něčím podobným disponovat, i když funkce bude s velkou pravděpodobností fungovat na jiném principu.

Sonditac totiž ukázal iPhone 7, který disponuje tzv. „Parachute System,“ který má za úkol ochránit iPhone před rozbitím nebo omlácením při pádu na zem. iPhone by měl totiž ve svém těle zabudované trysky vyplněné oxidem uhličitým, které by  společně se senzory na určení rychlosti pádu, polohy a orientace rychle srovnali iPhone do vodorovné polohy a poté zpomalily pád, aby telefon hladce přistál.

iPhone by vás navíc upozornil, když by mu docházel obsah oxidu uhličitého a vy byste jej museli doplnit skrze konektor ve spodní části přes speciální bombičku, kterou na Amazonu už nyní seženete za $9, od Applu by ale stála nějakých $30.

Nápad je to šílený a s ničím podobným jen tak nepočítejme, ale na druhou stranu je originální. O iPhonu 7 se ale proslýchá, že by měl zcela vypustit 3,5mm jack a nahradit jej Lightning konektorem, který totiž také umí připojit sluchátka a takový Philips je má již několik měsíců.

printscreen 2015-12-02 v 10

*zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.