Zavřít reklamu

MacBook Brno iconTisková zpráva: Již dlouhou dobu v Brně provádíme servis iPhonů, o čemž jsme vás nejednou informovali. Nyní jsme se ale rozhodli, že svou nabídku rozšíříme i na počítače Mac. Servisy jablečných počítačů provádíme již delší dobu na stejné adrese jako servisy iPhonů, tedy Kotlářská 8, ale dodnes jsme o něm neinformovali. Nyní jsme se ale rozhodli informovat čtenáře, kteří mají jakýkoli problém se svým miláčkem od Applu nebo jen potřebují svůj MacBook zrychlit či jinak zlepšit.

Provádíme instalace a reinstalace systémů, rozšíření pamětí RAM, výměny HDD a SSD disků, kompletní čištění od prachu a v neposlední řadě opravy “utopených” či politých MacBooků. Snažíme se, aby váš počítač byl co nejrychleji opravený a nečekali jste klasické lhůty jako v ostatních servisech.

Opět tedy dbáme na rychlost, ovšem není v našich silách poskytnout opravu v časovém rozpětí cca 30 minut, jako je tomu u výměny LCD u iPhonů. Rozhodně vás potěší fakt, že měníme pouze originální součástky. Náhrady ze zahraničních portálů a podobně u nás určitě nehledejte.

Kromě servisů se navíc soustředíme i na prodej MacBooků nebo na jejich výkup od vás. Nabízíme výměnný program “starý za nový”. Na prodávané MacBooky poskytujeme vždy záruku, tudíž si můžete být jisti, že nekupujete zajíce v pytli, jako tomu může být například u bazarů a podobně.

Ochotně vám pomůžeme s instalací programů a také zaučením OS X. Přenos dat ze starého MacBooku do nově od nás zakoupeného je vždy zdarma. Těšíme se na vaši návštěvu ať už ohledně servisu, či poradenství nebo nějaké vlastní zkušenosti.

  • Naše stránky macbookbrno.cz můžete navštívit přímo zde

Sledujte nás i na Facebooku

MacBook Brno

Dnes nejčtenější

.