Zavřít reklamu

Activité steel iconNedávno jsme tady na LsA informovali o připravované druhé generaci chytrých hodinek Withings Activité. Tou dobou jsme ani netušili jak budou hodinky vypadat, kolik budou stát nebo jak se vůbec budou jmenovat, ale jedno nám bylo jasné – budou mít styl – jak už to tak u hodinek Withings bývá. Hodinky už jsou mezi námi, jmenují se Withings Activité Steel, jsou kompatibilní s iOS i Androidem a vypadají stále skvěle.

Ti z vás, co očekávali, že se Withings zbaví klasického analogového ciferníku a nasadí například Android Wear (ne, že by jim to neslušelo), tak vás musím zklamat, protože Activité Steel pořád nabízí klasický analogový ciferník, který se nám ale stále neokoukal. Nové Activité s přídomkem Steel (netuším proč, protože verze Activité je také z nerezové oceli) je vyrobena, jak již název napovídá, z nerezové oceli a pásek, ačkoliv může na několika renderech působit koženým dojem, je zhotoven ze silikonu. Hodinky tak působí, že jsou takzvaně sportovně elegantní.

Withings activite steel

Schopnostmi, nebo funkcemi chcete-li, nijak nevybočují z řady Activité. Hodinky umí měřit vaše kroky, ušlou vzdálenost, díky vodotěsnosti i výkon při plavání, monitorovat spánek a pomocí vibračního motorku vás klidně i vzbudí. Potěší i výdrž baterie, která činí až osm měsíců na jednu baterii. Někomu by mohlo vadit, že (zatím) existuje pouze černá varianta, ale ta jen přidává na exkluzivitě a na eleganci.

Teď se dostáváme k něčemu, co zákazníky nejvíce iritovalo na prvních Activité a tím myslím cena. Ta je skutečně vysoká a hodinky se u nás prodávají průměrně za 11 tisíc korun. Uznejte, že to si nemůže dovolit jen tak někdo a zřejmě proto vznikla značně odlehčená verze s přídomkem Pop. Ta byla bohužel odlehčená i co se použitých materiálů týče, takže sice byly hodinky levnější, ale zase se nehodily pro každého. U nás se verze Pop prodává za 4 tisíce korun. Právě nové Steel se cenově blíží k variantě Pop a stojí 170 Euro, což při převodu na českou korunu činí téměř 5 tisíc korun. Dostupné budou od 25. listopadu. Hodinky se tedy cenově rovnají například chytrým hodinkám Asus Zenwatch 2 s Android Wear, které se právě v těchto dnech dostávají na český trh. Je tedy jen na vás, jakou alternativu chytrých hodinek si vyberete.

Withings Activité Steel

Dnes nejčtenější

.