Zavřít reklamu

Find my Friends iconSpolečně s dnešním vydáním iOS 9.1, OS X 10.11.1 a watchOS 2.0.1 došlo také k jedné malé aktualizaci na stránkách iCloudu. Minulý týden přidal Apple některé nové funkce aplikacím z kancelářského balíku iWork for iCloud a konečně po dlouhé době odstranil štítek beta, tudíž je z Pages, Numbers i Keynote v plné verzi.

Dnešní malou novinkou je tedy ikona aplikace Najít Přátele, která se nachází přímo na úvodní straně iCloudu mezi ostatními dosavadními aplikacemi. Stejně jako aplikace pro iOS nabízí jednoduchý přehled přátel, kteří povolili své sledování polohy skrze zařízení od Applu, tedy nejčastěji skrze iPhone. I na iCloudu tedy nově můžete povolit sledování pro iPhone, iPad nebo přímo pro Mac, na kterém se do svého účtu přihlásíte.

Aplikace Najít Přátele byla na starších systémech dostupná skrze App Store, ale v iOS 9 ji Apple defaultně přidal do systému a nelze ji již odstranit. Stejně tak přidal widget do notifikačního centra, který je dokonce dostupný i na OS X El Capitan.

iCloud Find my Friends

Dnes nejčtenější

.