Zavřít reklamu

Jednou z méně významných změn v nové verzi operačního systému iOS 10 byl i způsob, jakým se hráči připojovali do her přes Game Center. Když jste si chtěli přes tuto službu v minulosti zahrát s někým cizím hru, museli jste se přidat do přátel. To už nyní s iOS 10 není potřeba, takže jsou vám přátelé v této službě k ničemu.

Odstranění přátel z této herní služby je naštěstí opravdu jednoduché a nezabere ani minutu. Po provedení však už není kroku zpět a proto zvažte, zda chcete pokračovat.

Jak z Game Center na iOS 10 odstranit všechny přátele

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Sjeďte o několik řádků níže a v menu najděte Game Center.
  3. Úplně dole klikněte na „Odstranit z Game Center přátele“.
  4. Volbu potvrďte kliknutím na červené tlačítko „Odstranit všechny přátele“.

Nyní byli z herní služby od společnosti Apple odstraněni všichni vaši přátelé. Jak tedy nyní přes tuto šlužbu hrát hry pro více hráčů s přáteli?

K tomu bude na iOS 10 potřeba využít nové funkce, která přes iMessage lidi do hry pozve. Dále bude nutné vybrat hru, která tuto volbu podporuje. Jednou takovou je například před pár lety oblíbená skákačka Doodle Jump. Po otevření hry klikněte na tlačítko Multiplayer, které otevře menu. V tom v levém dolním rohu kliknete na „Pozvat přátelé“ a pozvánku přes iMessage pošlete daným lidem.

game-center-ios-fb

Dnes nejčtenější

.