Zavřít reklamu

Apple TV 2015 iconOficiální zahájení prodeje nové Apple TV 2015 už klepe netrpělivě na dveře a Apple společně s vývojáři, kteří mají tu čest novou Apple TV testovat, už dodělávají poslední detaily systému tvOS, který je postaven na současném iOS z iPhonů, iPadů a iPodu touch. Vzhledem k tomu, že se nám blíží konec října, kdy má Apple TV dorazit, tak společnost přidala velkou várku nových spořičů přímo do tvOS, které se samozřejmě aktivují při delším nečinnosti set-top boxu.

Server 9to5mac možnost Apple TV 2015 testovat a proto nám přináší bližší pohled na všechny nové spořiče, které jsou skutečně nádherné. Naleznete zde denní i noční pohledy na významná velkoměsta jako Londýn, New York nebo San Francisco, které rozhodně stojí za to. I milovníci přírody si přijdou na své, jelikož jak bývá u Applu zvykem, přinesl i několik velkolepých pohledů na krajinu, kde nechybí ani Velká činská zeď, která je jedním ze sedmi divů světa.

Spořiče jsou umístěny přímo na serverech Applu a jejich adresa byla odhalena běheme tohoto víkendu. Právě díky tomu si je máte možnost prohlédnou na odkazu níže. Může se ale snadno stát, že Apple tyto odkazy brzo zablokuje, proto neváhejte na všechny spořiče se určitě podívejte. stojí rozhodně za to a bylo by skvělé, kdyby podobné přidal Apple také do OS X.

Apple TV screen saver

Dnes nejčtenější

.