Zavřít reklamu

iPhone 6s kameraDvanáct megapixelů, 4K video, nejmodernější technologie snímání a ostření pixelů, to vše vám naznačuje, že je nový iPhone 6s tím nejzajímavějším fotoaparátem, který můžete vzít na focení Fashion Week v New Yorku. Fotograf Kevin Lu jej dostal s jediným účelem, nafotit ty nejlepší fotografie, které dokáže pomocí nového iPhone 6s. Fotograf Vogue se tedy zhostil svého úkolu a v nejnovějším čísle světoznámého magazínu představí fotografie nafocené právě pomocí iPhone 6s. Pár jich však již nyní zveřejnil na svém instagramu.

„Je to mnohem rychlejší, takže můžu udělat mnohem víc snímků které chci a nic mi neuteče. Také jsem si natočil video ve 4K, kvalita je naprosto neuvěřitelná a vidíte mnoho detailů,“ říká profesionální fotograf Kevin Lu a má dobrou správu také pro nás, amatéry. „S 12 megapixelovým fotoaparátem můžete získat opravdu neuvěřitelné detaily a můžete se přiblížit mnohem blíž tomu, co skutečně potřebujete. To znamená, že máte mnohem větší možnost snímek ořezat a nechat z něj jen to, co skutečně chcete.“

Možná bych tento článek napsal o trošku delší, kdybych dnes nevstával ve 4 ráno, abych šel na focení nové kolekce Otto Berg (Ozeta) na střechu jednoho z Bratislavských hotelů, kterou budeme fotit exkluzivně nejen na DSLR, ale také na iPhone! Samozřejmě vám přineseme nejen reportáž z focení, ale také další zajímavé články o kvalitě fotografií z iPhone a jejich využití a kampaň samotná se pak samozřejmě objeví také na LsA.

i-0jmBcDPw2Gco96xuEwXosb2u34lAVNoQgIVICvakk
iphone-6s-michael-kors
iphone-6s-ralph-lauren

Dnes nejčtenější

.