Zavřít reklamu

4K iPhone 6s iconNejnovější iPhone 6s a iPhone 6s Plus se chlubí vylepšeným fotoaparátem, a to především z toho důvodu, že po čtyřech letech Apple zvýšil počet megapixelů z 8 na 12. Díky tomu umí nejnovější iPhone vyfotit lepší fotografie, které i při přiblížení budou stále kvalitní. Jak takové fotografie z iPhonu 6s vypadají, můžete vidět v našem článku Takto fotí nový iPhone 6s!.

Jenže díky lepšímu fotoaparátu se nejnovější iPhony naučily také nahrávat video ve 4K rozlišení, které je samozřejmě kvalitnější, ale jak jste se mohli dozvědět v článku Podívejte se, kolik MB uložiště zabere 4K video na iPhonu 6s, tak si takových videí na iPhone 6s s pamětí 16 GB nahrajete jen málo a budete se muset spokojit s Full HD.

Pokud vás zajímá, jak 4K video z iPhonu 6s vypadá, tak máte možnost podívat se níže. Hned první video je 4K, ale i samotný Apple uvádí, že video na webu je jen simulované video a pokud chcete opravdové 4K, tak si jej musíte stáhnout a přehrát na svém Macu nebo PC. Osobně mohu potvrdit, že mezi staženým videem a tím na webu je vidět rozdíl na první pohled, a že stažené 4K video je opravdu nádherné. Odkaz ke stažení najdete níže.

Pro spuštění všech videí stačí vždy rozkliknout příslušný obrázek a budete přesměrování přímo na zdrojové video na apple.com.

iPhone 6s video 1
iPhone 6s video 3
iPhone 6s video 7
iPhone 6s video 4

Slo-mo video

iPhone 6s video 2

Time-lapse

iPhone 6s video 8

iPhone 6s video record

*zdroj: apple.com

Dnes nejčtenější

.