Zavřít reklamu

iPhone 6s camera iconPřed dvěma dny dal Apple svolení vydat recenze na nejnovější iPhone 6s a iPhone 6s Plus pro nejpopulárnější americké weby, které dostaly zkušební kusy nejnovější generace smartphonů od Applu. Díky tomu jsme tak měli možnost zjistit hned několik podrobností například o novém fotoaparátu a celkově jste si také mohli přečíst výtah ze všech recenzí od nejznámějších magazínů. 

Jedním takovým je i server The Straits Times, který přináší poměrně jednoduchou recenzi na oba nejnovější telefony. Některé části ale jen zběžně nepopsal a přinesl například srovnávací fotografie nebo video, jenž ukazují rozdíl oproti loňské generaci nebo přímo mezi oběma nejnovějšími telefony. Nejvíce zajímavá jsou asi videa, kde server ukazuje rozdíl v kvalitě videa mezi iPhonem 6s a iPhone 6s Plus, který nově získal optickou stabilizaci videa.

Jak sám The Straits Times uvádí, kvalita videa ve 4K je téměř stejná na obou nových telefonech, ale na větším iPhonu 6s je přeci jen o něco lepší a to právě díky zmíněné optické stabilizaci obrazu, zkráceně OIS. Ta se totiž zaručí za to, že video nebude tak roztřesené jako u telefonu bez OIS. Times ještě uvádí, že video z iPhone 6s Plus je o něco ostřejší celkově se umí telefon více zaměřit na jednotlivé detaily, které snímáte. Ostatně na rozdíl se můžete podívat sami níže.

iPhone 6s video record

Dnes nejčtenější

.