Zavřít reklamu

iPhone 6s camera iconAčkoli drtivá většina recenzí nového iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus se zaměřovala na novinky jen povrchově, v některých recenzích jsme se mohli dočíst o rozdílech oproti loňským modelům iPhonu 6 a 6 Plus. Většina z těchto recenzích se však zaměřovala na Live Photos, fotoaparát s více megapixely a samozřejmě na 3D Touch displej, který umožňuje nejnovější iPhone snadněji a propracovaněji ovládat.

Jenže všechny uvedené novinky jsme se dozvěděli už od Applu a vlastně o všech podrobněji píše i na svých stránkách. Server 9to5mac však vybral několik bodů, které stojí za povšimnutí a prozrazují nám o novém iPhonu mnohem více a poukazují pak především na rozdíly a podrobnosti, kterými se iPhone 6s liší od konkurence nebo od loňské generace.

  • „Statické snímky pořízené novým iPhonem 6s mají blíže ke kvalitě digitálních zrcadlovek. Barevné vyvážení a detaily jsou více reálné, čímž se  přibližují k souborům RAW.“ uvedl Time.com a dodává, že snímky nejsou rozostřené ani barevně přesycené, jako tomu bývá u konkurenčních smartphonů.
  • „Expoziční doba je „ultra-citlivá,“ což se podepíše především na Live Photos“ tvrdí Digital Spy.
  • „4K video na Phonu 6s je kvalitní, ale na iPhonu 6s Plus je viditelně lepší, jelikož větší model nabízí optickou stabilizaci obrazu také pro video, což v loňském roce uměl iPhone 6 Plus jen pro fotografie.“ poznamenává The Straits Times. „Díky OIS  vypadá 4K video z iPhonu 6s Plus opravdu skvěle a je méně trhané, i tak je ale kvalita videa z iPhonu 6s bez OIS skvělá.“ dodává Times.
  • Selfie fotografie z předního 5MP fotoaparátu jsou výrazně lepší díky Retina Flash.  Pro někoho může být blesk z displeje hodně nezvyklý, ale ukázalo se, že je opravdu užitečný. Server MobileSyrup názorně ukazuje rozdíl mezi fotografiemi pořízené s a bez Retina Flash.
iPhone 6s video record

Dnes nejčtenější

.