Zavřít reklamu

iphhone-7-concept iconiPhone 6s už klepe na dveře a všem je vlastně jasné, jak bude nástupce předchozího modelu vypadat. Jako obvykle „s“ model nabídne spíše vylepšení uvnitř, než na povrchu. Jenže iPhone 7 by měl být jiný a to zásadně. Nikdo si ale stále dokáže představit, jak by mohl vypadat další telefon z dílny společnosti s logem nakousnutého jablíčka. Spekuluje se například o Touch ID zabudovaném přímo v displeji telefonu, což by zásadně změnilo celý vzhled telefonu.

Nejnovější koncept iPhonu 7 od smartphonealerts.com nám nabízí malý náhled do budoucnosti a myslí i na nejnovější spekulace. Jejich koncept totiž nedisponuje žádným Home tlačítkem, ale Touch ID je zabudované přímo v displeji, díky čemuž je displej přes celé tělo telefonu téměř bez žádných okolních rámečků.

Po stranách iPhonu pak najdeme dvojici reproduktorů a na levé straně power tlačítko, které je sjednocené s tlačítky pro zvyšování/snižování hlasitosti. Na spodní straně pak najdeme USB-C konektor, který již známe z 12″ Retina MacBooku a také se o něm spekuluje v souvislosti s iPhonem 7. Tělo by pak mělo být vyrobeno ze safírového skla a displej z grafenu, což je nejpevnější materiál na světě. Navíc je tenké pouhých 6,2mm, což je méně, než u iPhonu 6.

Zajímavostí je také Apple logo na zádech telefonu. To by podle autorova konceptu mělo také nabídnout biometrický senzor a navíc by hlídalo váš tep a aktivitu. Logo by sloužilo také jako notifikační dioda, tudíž by svítilo nebo blikalo například při obdržení iMessage nebo zprávy z Messengeru.

Samozřejmostí je pak 12-megapixelový zadní fotoaparát, 5-megapixelový přední fotoaparát, Force Touch displej s uhlopříčkou 4,7 palce a rozlišení 2160p, baterie s kapacitou 2100 mAh a nakonec procesor A9 a koprocesor M9. Poslední zajímavostí je, že by podle smartphonealerts.com mohl iPhone 7 nabídnout 256 GB variantu hned vedle 32, 64 a 128 GB varianty.

iphone-7-specs
iphone-7-apple-logo
iphone-7-usb-c
iphone-7-speaker-power-volume-buttons
iphone-7-thickness
iphone-7-processor-os
iphone-7-fingerprint-scanner
iphone-7-force-touch-display
iphone-7-display-screen-size
iphhone-7-concept

 

Dnes nejčtenější

.