Zavřít reklamu

Najdi mě iconTisková zpráva: Najdi mě je aplikace sloužící k vyhledávání všech farmářů ve vašem okolí. Na základě vaší polohy vyhledá registrované cukráře, mlékaře, pekaře, pivovarníky, vinaře, včelaře, uzenáře a ostatní zemědělce. O všech si můžete zjistit podrobné informace, včetně kontaktů a adres. Přes aplikaci dokonce můžete s jednotlivými farmářy chatovat a domluvit se s nimi na podrobnostech ohledně poptávky.

S naší mobilní aplikací se ve světě neztratíte! Jednoduše stáhněte, nainstalujte a objevujte výrobce potravin ve Vašem okolí. Jistě se najde spousta prodejních míst o kterých jste neměli ani tušení. Při návrhu aplikace “Najdi mě” jsme se snažili o co nejjednodušší přehlédné zobrazení všech důležitých informací s důrazem na funkčnost. Proto zde nechybí velké množství funkcí ve verzi bez registrace uživatele, ale i “bonusové” funkce v případě, že se uživatel bezplatně zaregistruje.

Najdi mě

Jednotliví výrobci jsou přehledně třídění podle kategorií. Pro vyvolání nabídky kategorií “tapněte” do pravého horního rohu obrazovky a poté vyberte požadovanou kategorii. Každý bod na mapě je pečlivě popsaný důležitými informacemi, včetně adresy, telefonního kontatku a webových stránek výrobce.
Pro vyvolání druhého menu aplikace “tapněte” do levého horního rohu aplikace. V tomto menu jsou přehledně setříděny možnosti aplikace jako Uživatelský profil, Hodnocení aplikace, Oblíbené položky, Historie navigace a přidání nového záznamu.

V případě bezplatné registrace se uživateli odemknou možnosti jako Zobrazení GPS souřadnic, Přímá navigace do bodu určení, Oblíbené položky a Historie navigace. V nové verzi aplikace přibyly novinky jako, kalendář farmářských trhů v okolí. Novinky přímo od jednotlivých farmářů, chat a hodnocení.

Najdi mě 3 Najdi mě 2 Najdi mě 1

Dnes nejčtenější

.