Zavřít reklamu

iPhone ticketNěmecký Teleom se rozhodl opět předběhnout všechny ostatní, včetně Applu, a oznámil, že od dneška si mohou všichni zájemci rezervovat příští generaci iPhonu, kterou má být iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Datum vydání obou nových iPhonů je neoficiálně stanoven na 9. září, ale Deutsche Telekom, jak se operátor ve své zemi správně jmenuje, začal přijímat rezervace už téměř o měsíc dříve.

Rezervace samozřejmě slibuje přednostní dodávku nových iPhonů. Podmínkou je zarezervovat se včas s platnou emailovou a telefonním číslem. Rezervace je vlastně jakousi formou předobjednávky, která vám zajistí, že nemusíte čekat před Apple Storem nebo před pobočkou Telekomu a ihned dostanete rezervovaný iPhone, jakmile bude dostupný v první vlně prodejů.

Něměcký Telekom ale neprozrozuje, zda budou dva telefony, ani zda se budou skutečně jmenovat iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Jediné, co naznačuje je to, že Apple představí nové iPhone opravdu přibližně za měsíc. Už v roce 2011 totiž Telekom zavedl stejné rezervace na iPhone 4s, které spustil měsíc před jeho představením.

telekom-reservierung-564x420

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.