Zavřít reklamu

iPhone waterproof ApplePokud jste právě na dovolené někde u teplého moře nebo jste si už báječnou dovolenou užili, určitě jste si sebou vzali svůj chytrý telefon, abyste mohli vše nafotit a uchovat si tak kromě vzpomínek i skvělé fotografie. Jeden muž si vzal iPhone 6 Plus sebou také a dokonce si ho vzal i na kajak, když se rozhodl, že si zapádluje na moři. Nešťastnou náhodou se ale při projížďce překlopil do vody a zpanikařil, tudíž začal okolo sebe kopat a cloumat sebou ve snaze dostat se opět na loď, jenže v tom momentě mu vypadl iPhone a potopil se na dno moře.

Majitel už svůj iPhone samozřejmě nenašel a ani se nesnažil pro něj potopit, jelikož místo, kam se mu telefon potopil bylo hluboké a nad jeho síly. O dva měsíce později se však na stejném místě potápěl jiný muž, který při své výpravě u dna moře na iPhone narazil a vylovil ho. Zjistil, že iPhone bezproblémově funguje a to pravděpodobně jen díky tomu, že byl v tomto voděodolném obalu. I tak ale takovou dobu na dně moře vydržet neměl, jelikož výrobce obalu nic podobného negarantoval a ani obal neměl být připraven na takovou hloubku.

Majitel ale mezitím ohlásil iPhone jako ztracený a v rámci připlacené záruky dostal iPhone nový. Po 54 dnech ale dostal oznámení, že byl jeho iPhone 6 Plus nalezen potapěčem u skály v Monterey Bay a že je stále zcela funkční.

savedphone
iPhone 6 Plus water

*zdroj: cultofmac
*via: consumerist

 

 

 

Dnes nejčtenější

.