Zavřít reklamu

facebook MoneypennyFacebook se snaží expandovat a minimálně od chvíle, kdy oddělil svůj Messenger od sociální sítě, jej již musíme jako technologickou společnost, nikoli jako sociální síť. Nyní přijde další krok a tím by měla být virtuální asistentka s označením Moneypenny, jenž by se měla stát přímou konkurencí Siri, Cortany a Google Now. Ovšem oproti těmto, dnes již dávno dostupným asistentkám má být zcela jiná.

V současné době sice není známo mnoho podrobností, ovšem tím největším rozdílem oproti ostatním asistentkám by měl být fakt, že Moneypenny nebude na vaše dotazy odpovídat jako počítač, ale na dotazy by měli odpovídat skuteční lidé. Facebook prozatím vývoj asistentky omezil na základní otázky a na otázky spojené s nakupováním, uvidíme však, kam se Moneypenny vyvine.

Bohužel nic víc prozatím není známo, na datum vydání, testování nebo vůbec první ukázky na nějaké konferenci Facebooku si musíme prozatím počkat. Zda bude digitální asistentka od Facebooku znamenat skutečný úspěch nebo skončí v propadlišti dějin stejně jako telefony s logem společnosti, ukáže až čas.

facebook Moneypenny

*Zdroj: businessinsider.com

Dnes nejčtenější

.