Zavřít reklamu

Fallout ShelterBethesda dnes uvedla mimo informací o chystaných novinkách také mobilní hru Fallout Shetler, která byla dostupná ke stažení okamžitě po oznámení a to jak pro iOS. Kluci z hrej.cz si i přes nadupaný program, který během WWDC musí zvládlat, našli čas a novinku si zahráli na gameplay videu. Pokud tedy ještě váháte se stažením nebo netušíte co vlastně od Fallout Shetler čekat, podívejte se na následující video.

Vašim úkolem je, aby byli všichni obyvatelé krytu spokojeni, zabezpečeni po všech stránkách a chráněni před nebezpečím, které se ukrývá na povrchu. Kryt můžete budovat, vylepšovat a jeho obyvatele vést k co největší spokojenosti pomocí toho, že jim najdete ideální zaměstnaní, vzdělání, poskytnete jim oblečení, zbraně a další schopnosti.

Abyste mohli kryt rozšiřovat musíte kombinovat obyvatele s různými dovednostmi, kteří následně mohou postavit například rádiovou místnost a tak dále. Obyvatelé samozřejmě musíte také posílat na povrch pro zásoby, průzkum a tak dále, ale nesmíte je nikdy nechat zemřít. Hru si zahrajete na iPhone 5 nebo novějším, na iPadu mini 2. generace nebo novějším a na iPadu 3. generace nebo novější. Optimalizace pro iPhone 6, iPhone 6 Plus a iPad Air 2 je pak samozřejmostí. Hra je dostupná zcela zdarma, ale využívá známý free-to-play model.

Dnes nejčtenější

.