Zavřít reklamu

watchOS 2 iconApple během včerejšího večera představil nové operační systémy pro všechna svá zařízení a tak pochopitelně nechyběla ani nová verze watchOS, jak se operační systém pro Apple Watch nazývá. První beta verze je již k dispozici a vyzkoušet si ji mohou registrovaní vývojáři.

Mezi hlavní novinky patří trojice nových zobrazení samotných hodin, které umožňují přidat další komplikace. K dispozici je také Photo Album, které zobrazí náhodné fotografie pokaždé, když se podíváte na hodinky. Samozřejmě si také můžete zvolit jednu fotografii, která se zobrazuje neustále. Pomocí jednotlivých komplikací a fotografie, si tak vytvoříte vlastní ciferník.

Další novinkou je režim „noční stolek“, který ukazuje jiný ciferník než běžně, během nabíjení hodinek. Bohužel nesmíte používat stojánek třetích stran, protože v tom případě neuvidíte tento režim, je totiž závislý na poloze hodinek při nabíjení.

Mezi další novinku patří Time Travel, tedy cestování časem, kdy pomocí otáčení digitální korunky uvidíte, jaké schůzky vás čekají během dne nebo týdne. FaceTime Audio je taktéž nově k dispozici pro Apple Watch a přinese vylepšenou kvalitu zvuku. Nově taktéž můžete odpovídat na maily a hlasové zprávy, což doposud nebylo možné. Ostatně, podívejte se jak vypadají novinky ve watchOS 2.0 sami, na níže uvedeném videu.

WatchOS-9

Dnes nejčtenější

.