Zavřít reklamu

Apple Store - iconUž v srpnu minulého roku se objevily první zprávy, že se Apple chystá otevřít první Apple Store na Středním východě. Místní média v návaznosti na tuto informaci sdělila, že nový Apple Store by měl být postaven v Dubaji, tedy v jednom z nejluxusnějších měst. Podle tehdejších informací by se mělo jednat o největší Apple Store na světě. Deník Khaleej Times nyní informace potvrzuje a přidává, že obchod by měl zabírat plochu 4 645 metrů čtverečních a oficiální otevření by mělo být již letos v srpnu.

Londýnský Covent Garden obchod je současně největším Apple Storem na světě, jelikož zabírá plochu 3 716 metrů čtverečních. Dubajský Apple Store by tak měl být o 25% větší. Tim Cook navštívil Dubaj už v únoru loňského roku a podíval se také do Abu Dhabi a do obrovského obchodního centra Yas Mall, kde by mohl být druhý Apple Store Spojených arabských emirátů.

Spojené arabské emiráty jsou navíc dobrým domovem pro kalifornskou společnost, jelikož se jedná o 19. nejbohatší zemi na světě a stává se stále populárnější turistickou destinací s důrazem na luxusní zboží. The Mall of the Emirates, tedy obchodní dům, ve kterém by se měl největší Apple Store na světě nacházet, nabízí již nyní přes 700 obchodů, 80 značkových prodejen, dva 5ti hvězdičkové hotely a dokonce vnitřní lyžařský areál.

the-nanjing-east-store-in-shanghai-is-apples-busiest-it-gets-25000-visitors-per-day-you-cant-even-fit-that-many-people-in-madison-square-garden

*zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.