Zavřít reklamu

OC080c6vk_4Komerční sdělení: Léto se pomalu ale jistě blíží a spolu s ním se blíží také čas, kdy od našich milovaných Maců vyrazíme do přírody a budeme potřebovat ty nejzásadnější věci k přežití. Aby nám iPhone vydržel i na stezce odvahy, tedy tam kde není Wi-Fi, je potřeba Powerbanka, která nabízí 13 000 mAh a něco skutečně vydrží. Když už budeme venku a uvidíme věci v trošku jiné grafice než za počítačem, byl by hřích si je nevyfotit, nejlépe na nějakou pěknou zrcadlovku pro začátečníky, se kterou se naučíte fotit a pak třeba přejdete na vyšší model. Když už něco vyfotíte, tak je potřeba to také zálohovat a právě od toho je tu externí disk od WD.

Powerseed 13 000 mAh za 1190Kč
Díky baterii Infinity Powerseed PS-13000b si můžete zeď se zásuvkou vzít s sebou. Název popisuje výrobek a jeho špičkové funkce, díky kterým dokáže nabít iPhone nebo podobný inteligentní telefon. Jistě se vám už několikrát stalo, že se vám vybil mobilní telefon nebo třeba MP3 přehrávač a vy jej zrovna nutně potřebujete. V blízkosti však nikde není zdroj napájení a není tak možnost zařízení dobít. Externí napájecí baterie Powerseed PS-13000B tento problém vyřeší. Pokud máte tuto baterii s kapacitou 13 000mAh po ruce, jednoduše ji pomocí USB kabelu připojíte k zařízení a baterie jej okamžitě začne nabíjet. K dispozici jsou dva USB konektory, takže můžete nabíjet dvě zařízení současně.

 

JS305q

 

 

WD 2.5″ Elements Portable 1000GB
Společnost Western Digital je špičkou ve svém oboru a udává tempo technologiím pro ukládání dat. Produkuje vysoce spolehlivé pevné disky, za které se dá bezpečně označit i řada Elements Portable. Ta je přímo navržena pro maximální rychlost dat, univerzální konektivitu a velkou kapacitu pro náročné zákazníky. Pokud je disk připojen k portu USB 3.0, dosahuje netušených rychlostí přenosu dat. Film, v dnes už standardní HD kvalitě, zkopírujete jen za zlomek času. Samotná rychlost se blíží až k 5 Gbit/s. Žádné externí napájení není potřeba, i takto výkonný disk si vystačí se šťávou z USB portu. Majitelé starších počítačů jistě ocení zpětnou kompatiblitu s USB 2.0.

 

FW830w2

 

 

Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm DC III Value Up Kit
Canon EOS 1200D je digitální zrcadlovka, která vám dá možnost fotit s rozlišením 18 Mpx a natáčet videa ve Full HD. Fotografie jsou díkysnímači CMOS vždy v perfektní kvalitě, s jejich pořizováním vám pak pomůže automatický inteligentní scénický režim, který zanalyzuje focenou scénu a vybere to nevhodnější nastavení. Snímky jsou pak zpracované výkonným 14bitovým procesorem DIGIC 4. Kromě focení vám EOS 1200D nabídne také možnost natáčet videa ve špičkové kvalitě. Podporuje Full HD rozlišení 1920 × 1 080 pixelů s 30 snímky za sekundu. Vše si pak můžete v klidu prohlédnout na velkém 3″ LCD displeji. Pokud si nebudete jisti některými složitejšími funkcemi, nabídne vám fotoaparát možnost průvodce, který je samozřejmě stejně jako zbytek menu plně v češtině.

Canon EOS 1200D podporuje širokou řadu příslušenství, ve kterém samozřejmě nechybí celá řada objektivů EOS. Jeden takový naleznete rovnou v balení, konkrétně typ EF-S 18-55mm DC III. Jedná se o  ideální univerzální standardní objektiv se zoomem. Fotoaparát zvládá jak širokoúhlé záběry tak funkci krátkého teleobjektivu. Asférické prvky objektivu pomáhají získat kontrolu nad zkreslením. Povrchová úprava Super Spectra zajistí opravdu dlouhou životnost zařízení.

Co se týče výstupních formátů, lze snímky ukládat buďto ve formátu RAW nebo JPEG.Videosoubory se pořizují ve formátu MOV (komprese h.264). Z hlediska výstupních rozhraní si můžete vybrat z mini HDMI a video výstupem s integrovaným USB konektorem. Podporovaná paměťová média jsou karty SD, SDHC nebo SDXC, jako zdroj energie je zde dobíjecí lithium-iontová baterie LP-E10 s výdrží až na 500 snímků.

 

 

OC080c6vk

Dnes nejčtenější

.