Zavřít reklamu

New MacBook - iconNa ukrajinském webové stránce Rozetka, kde by to čekal jen málokdo, se objevilo zajímavé video, ve kterém se porovnává 12palcový MacBook s Retina displejem a jedním USB-C konektorem s 11palcovým MacBookem Air z roku 2013. Video a redaktorka, která vše porovnává a komentuje, nám poskytuje bližší pohled na tělo MacBooku a především porovnání se zmíněným MacBookem Air, který má ihned vedle, a tak můžete vidět zajímavý pohled na tyto dva si celkem podobné ultrabooky. 

Ve videu je také ukázáno, jak je nový 12″ MacBook v nejširším místě stejně široký jako iPad. Vše je zaměřeno spíše na vzhled nového MacBooku a na jeho přednosti, jako displej, nová klávesnice, nový trackpad a podobně. Video je proloženo snímky z nedávno uniktnutého unboxingu, o kterém jsme také psali a na který naleznete odkaz níže. Video je celé v ruštině, ale některá slova zajisté pochytíte a sem tam je redaktorce rozumět. Především v části videa. kdy komentuje to, že logo nového MacBooku už nesvítí a nemůže se tak s ním chlubit ve Starbucks.

Nový 12″ Retina MacBook se začne prodávat již tento pátek 10. dubna společně s předobjednávkami Apple Watch. Za verzi s 8 GB RAM a 256 GB SSD a 1,1 GHz Intel Core M procesorem zaplatíte u nás 39 990 Kč ($1,299). Za verzi s 512 GB diskem a procesorem o taktu 1,2 GHz zaplatíte 47 990 Kč (1,599).

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.