Zavřít reklamu

tim_cook Tim Cook ako CEO Apple bude mať príhovor k absolventom George Washington University pri ich promóciách v máji/květnu tohto roku. Podobnej akcie sa v minulosti zúčastnil aj samotný Steve Jobs pri rečnení na univerzite vo Stanforde. Cook sa pred absolventov postaví presne 17. mája/května. Na tento príhovor bol nominovaný zo cti študentov. Taktiež by mu mal byť behom tohto dňa udelený čestný doktorát za služby verejnosti.

„Som potešený, že Tim Cook prijal naše pozvanie na tohtoročný otvárací prejav na National Mall,“ povedal prezident George Washington University Steven Knapp. Ďalej uvideol, že absolventi budú určite radi a taktiež to bude pre nich motivácia, keď sa k nim prihovorí osobnosť akou je Tim Cook. Cookov posledný slávnostný prejav bol už v roku 2010 kedy ešte z pozície COO rečnil na jeho alma mater – Auburn University.

Vtedy sa blisol veľmi dojemným prednesom, v ktorom vzdal hold tejto univerzite a taktiež jeho životnej ceste až na pozíciu COO v Apple. V predchádzajúcich rokoch rečnili na George Washington University odobnosti ako herečka Kerry Washington, bývalý starosta New Yorku Michael Bloomberg, prvá dáma Michelle Obama, bývalý prezident George HW Bush a bývalá prvá dáma Barbara Bush či Hillary Clinton. Nie je však isté či bude niekde dostupný livestream z tohto slávnostného prednesu Tima Cooka, no my Vám pod článkom prinášame video z príhovoru Steva Jobsa v roku 2005.


*Zdroj: macrumors.com

 

Dnes nejčtenější

.