Zavřít reklamu

Rhino folieTisková zpráva: V dnešní mobilní době, kdy frčí chytré telefony a ty klasické už pomalu vycházejí z módy, si stále více majitelů potrpí i na bezvadný vzhled svých miláčků. A aby taky ne, vždyť ty lepší modely stojí i několik desítek tisíc. A proto existuje mnoho ochranných pomůcek, které váš mobil ochrání před škrábanci a drobnými oděrkami. Jednou takovou pomůckou je ochranná fólie na displej. Ale není fólie jako fólie, fólie RhinoShield je o úroveň výš!

Nejodolnější fólie pro iPhone, která ochrání displej i před úderem kladiva!
Ochranná fólie RhinoShield je vyrobená ze speciálních materiálů, které zaručují ještě větší odolnost proti nárazům a škrábancům než běžné ochranné fólie. O její účinnosti se můžete přesvědčit sami v testovacím videu. Fólie je vysoce transparentní, po její aplikaci ani nepoznáte, že je na displeji přiložena. Nemusíte se tak obávat poničení vašeho displeje pádem telefonu na zem, nebo různými předměty v kapsách, jako jsou klíče, nebo mince.

Krom škrábanců, je RhinoShield schopna uchránit displej i před všudypřítomnými otisky prstů a jinými mastnými fleky. Je to díky speciální formulaci, která zabraňuje těmto nepříjemným jevům. Povrch folie je až neskutečně hladký, mastnota na něm nemá žádnou šanci.

rhino

RhinoShield nyní nově i na iPhone6 a iPhone6 Plus
Jistě se nyní ptáte, zda je ochranná folie RhinoShield vhodná i k vašemu typu mobilu. Tak vězte, že tahle ochranná folie je vhodná na mobily značky Apple, HTC, Samsung, Sony, Nexus, LG, Motorola, Black Berry a OnePlus. Tedy na všechny přední výrobce chytrých telefonů. Krom telefonů ji lze použít i na tablety od Applu, konkrétně na iPad 2,3,4 a mini, nebo iPad Air.

Tak co, toužíte taky po dokonalé ochraně vašeho iPhone? Tuhle skoro zázračnou folii si můžete zakoupit u přímého dovozce v internetovém obchodě Rhinofolie.cz, kde získáte při platbě předem dopravu zdarma.

ochranne_vrstvy
rhino

Dnes nejčtenější

.