Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Riziko poškození displeje Apple Watch je opravdu vysoké. Hodinky nosíme neustále na ruce a je velice snadné displej poškodit. Pro jeho ochranu můžeme použít tvrzené sklo či ochrannou fólii. Který produkt je lepší použít?

TVRZENÉ SKLO VS. OCHRANNÁ FÓLIE PRO APPLE WATCH

Ochránit displej Apple Watch je malinko větší oříšek, než ochránit displej iPhonu. Na iPhone rozhodně doporučujeme použít tvrzené sklo. Jenže u Apple Watch je to spíše naopak. Tvrzená skla mohou snadno prasknout a u Apple Watch 40mm a 44mm může docházet k narušení plnohodnotné citlivosti displeje. Rozhodně nedoporučujeme ani zakoupit klasickou ochrannou fólii. Běžná ochranná fólie se může z hodinek velice snadnou sloupnout. Tímto způsobem byste měnili ochrannou fólii každý týden. Jak tedy dokonale ochránit displej Apple Watch?

3D OCHRANNÁ FÓLIE PREMIUM PRO APPLE WATCH

Nejlepší možnou ochrannou pro displej Apple Watch je 3D ochranná fólie PREMIUM. Její největší předností je rozhodně zachování plné citlivosti doteku. Po nalepení na displej skoro ani nepoznáte, že na displeji ochrana je. Dokonale splyne s displejem. Černý rámeček ochranné fólie kopíruje černý rámeček hodinek. Prémiová 3D ochranná fólie je stejně tlustá, jako tvrzené sklo, takže ochranná funkce je mnohem vyšší, než u běžné fólie.

SNADNÉ NALEPENÍ FÓLIE NA DISPLEJ

Nalepení 3D ochranné fólie na Apple Watch je mnohem snazší, než si dokážete představit. Stačí postupovat podle video manuálu pod tímto odstavcem. Čistící hadříky a všechny potřebné nástroje pro aplikaci fólie jsou samozřejmě součástí balení. Nebudete-li si na nalepení věřit, můžete se zastavit na kamenné prodejně a nechat si fólii na hodinky zdarma nalepit.

SLEVA PRO ČTENÁŘE MAGAZÍNU LETEM SVĚTEM APPLEM

Pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem je připravený speciální slevový kód: LSA. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Po jeho uplatnění získáte 20% slevu na všechno příslušenství. Akce platí pouze do vyprodání zásob!

NEJLEPŠÍ OCHRANA APPLE WATCH

 

Dnes nejčtenější

.