Zavřít reklamu

Jen včera se oficiálně začal prodávat herní ovladač od společnosti Moga s názvem Ace Power, který je určený pro iPhone 5/5s/5C. Dnes logitech spustil předobjednávky svého produktu s názvem PowerShell, který kombinuje stejně jako Ace Power herní ovladač a externí baterii s kapacitou 1500 mAh. PowerShell Controller podporuje nové API pro herní ovladače. Novinka se začíná prodávat za stejnou cenu, za kterou je k dispozici i produkt společnosti Moga, tedy za 99,99$ s tím, že zaujmout by měl uživatele především skutečně tenký design a tvar, který připomíná PS Vita.

Ovladač nabídne čtveřici klasických tlačítek, dvojici triggerů, ale také jeden D-pad, který však funguje jinak než jak jsme zvyklí například z ovladače k PS3 nebo Xbox. D-Pad od Logitechu totiž kombinuje směrový ovladač a klasický klobouček do jediného prvku a měl by umožnit lepší ovládání jak pro závodní hry, tak i pro akce. Bohužel právě fakt, že ovladač nabízí pouze jeden D-Pad bude klíčový při rozhodování, jaký ovladač si zakoupit. D-Pad by sice měl umožnit stejné pohyby jako kloboučkový analogový ovladač známý například z PS Vita, ovšem bohužel jej máme na ovladači jen jeden a tak zatím co budete mít možnost ovládat například pohyb postavy, rozhlížet se budete muset pomocí displeje.

A tak zatím o zpracováním a designem mi připadá Logitech PowerShell atraktivnější, z čistě herního hlediska bych dal přednost Ace Power od společnosti Moga, který nabízí skutečně všechny prvky, které hráč potřebuje. Předobjendávat Logitech PowerShell můžete již dnes přímo zde.

powershell-controller-battery-images
ios_powershell-controller-battery-images
apple_powershell-controller-battery-images
dpowershell-controller-battery-images
apple_powershell-controller-battery-images

Dnes nejčtenější

.