Zavřít reklamu

Ming-Chi Kuo v letošním roce zveřejnil již řadu analýz, které se týkají společnosti Apple. Společnost protazím sice potvrdila pouze jeho tvrzení ze začátku letošního roku, ve kterém Kuo uvádí, že se v letošním roce dočkáme levnější varianty iPodu touch, na druhou stranu je to však také jediný produkt, který Apple prozatím letos představil. Zatím je tedy Kuovo skóre jedna ke jedné a tak se určitě vyplatí, podívat se na jeho nejnovější předpověď.

Během WWDC by se měl představit nový 13″ Retina MacBook Pro, který bude ještě štíhlejší než současný model. Kromě toho nabídne také změnu FaceTime kamery z HD, na FULL HD rozlišení, které tak dokáže uspokojit uživatele využívající MacBook Pro na konferenční rozhovory i v případě, že na druhém konci hovoru sedí opět někdo s Retina MacBookem.

Produktová řada MacBook Air pak podle Kua nabídne nový stroj s duálním mikrofonem, který v současné době nabízí Retina MacBook Pro. Duální mikrofon dokáže spolehlivě filtrovat okolní ruch a FaceTime hovory jsou mnohem kvalitnější. Kuo se také domnívá, že i přes představení nových modelů poklesne prodej notebooků společnosti Apple v letošním roce o 10-20%, což bude v souladu s tím, jak se vyvíjí světový trh prodeje přenosných počítačů. Dalším faktorem proč k poklesu dojde je podle Kua fakt, že MacBooky si zkrátka konkurují s iPady.

technology

Dnes nejčtenější

.