Zavřít reklamu

Apple_iWatchNejznámější analytik na světě zabývající se společností Apple zveřejnil nový report, ve kterém představuje detailní specifikaci hodinek iWatch. Kuo věří, že se iWatch představí s 8GB paměti a 512 MB RAM. Taková specifikace je oproti iOS zařízením sice poměrně nízká, ovšem na druhou stranu na to, co by měly hodinky iWatch umět se jedná o skutečně dostačující hardware. Vzhledem k 8GB paměti bude zařízení zřejmě mnohem méně závislé na iPhone než se předpokládalo.

Kuo dále dodává, že Apple nabídne iWatch ve dvou velikostech s 1,3″ a 1,5″ displejem, s tím, že rozdílné velikosti budou cíleny zejména na ženy a muže. Kuo si není jistý, zda Apple použije hliník, ale předpokládá, že použije nějaký kov s tím, že dá k dispozici různé barvy iWatch, včetně zlaté, která bude ladit s iPhone 5s a iPhone 6. Apple by měl použít obdélníkový displej, tak jak jej známe například z inteligentních hodinek Samsung Gear. Na spodní straně hodinek pak budou čidla měřící srdeční tep a další biometrické funkce našeho těla.

Kuo neočekává, že by se inteligentní hodinky iWatch dostaly na trh dříve než v roce 2015 a usuzuje na základě svých informací z dodavatelského řetězce Applu, že masová výroba iWatch prozatím ještě nezačala. Na druhou stranu však Kuo věří, že Apple představí hodinky iWatch již v úterý, aby vytvořil zájem vývojářů a měl tak v době zahájení prodeje iWatch dostatečně silný ekosystém aplikací, díky kterým budou iWatch opět unikátním produktem, jenž Apple katapultuje do dalšího trhu.

Apple iWatch

*Zdroj: 9To5mac.com

Dnes nejčtenější

.