Zavřít reklamu

Facebook představil novou verzi News Feed, tedy výpisu novinek, ve kterém nyní více vyniknou příběhy vašich přátel. Hlavní novinkou je zlepšení přehlednosti jednotlivých událostí ve výpisu News Feed. Facebook se snaží oživit jednotlivé příběhy vašich přátel a udělat vše přehlednější.

Nejzajímavější je však fakt, že nový vzhled bude vypadat na všech zařízeních stejně, je jedno zda použijete Facebook na počítači, tabletu nebo smartphone, všude bude k dispozici stejná vizualizace. Změny budou probíhat během následujících dnů a týdnů. Pokud chcete „předbíhat“, můžete se zařadit do pořádníku a změny se projeví na vašem profilu dříve.

Dnes jsme představili novou verzi Facebooku, které sníží nepořádek a více se zaměří na příběhy od přátel, na kterých vám záleží. Vidíte všechny příběhy, které jste viděli dříve v News Feed, ale s novým, přehlednějším vzhledem. Každý příběh bude mít mnohem živější a barvitější obsah, který sdílí vaši přátele. Fotografie, mapy, události, to vše vypadá přehlednějí a lépe.

Dnes nejčtenější

.