Zavřít reklamu

Za pár hodin skončí rok 2012 a mnozí již netrpělivě očekávají ten další, další rok a další začátek. Místo toho abychom nyní rekapitulovali co se za právě dobíhající rok stalo na LsA, myslím si, že je lepší popřát každému něco do roku 2013.

V životě jsem chtěl v podstatě jen jedno, abych si mohl říct, že jsem pro vše co dělám udělal maximum. Ne vše o co se snažíte se musí povést, ale je důležité, abyste si mohli říct, že jste pro to co jste chtěli dokázat udělali absolutní maximum. Zkuste v roce, který za pár hodin začíná udělat vše pro své sny.

Vydejte ze sebe maximum. Pokud to uděláte, není potřeba žádné přání vinšující vše nejlepší v roce 2013. Pokud totiž uděláte skutečně vše, zjistíte že ten rok šťastný a úspěšný skutečně bude. To co bohužel neovlivníme je zdraví. Proto všem našim čtenářům přeji jménem Letem světem Applem hodně zdraví a síly v roce 2013.

A nezapomeňte žít svůj vlastní život. Neřešte kdo nosí jaké brýle nebo kde byl na dovolené, řešte to co je důležité pro vás osobně. Pokud byl někdo na dovolené tam kam jste si přáli vyrazit, nepřemýšlejte proč on tam byl. Zamyslete se nad tím proč vy ne a uvidíte, že se bude v roce 2013 a po zbytek života dařit. Alespoň já a LsA vám to přejeme z celého srdce!

Děkuji za vše, co jste nám v uplynulém roce přinesli a doufám, že i my jsme vás o něco málo obohatili.

Roman, Lucia, Jaro, Erik, Peťa, Vojta a LsA

Dnes nejčtenější

.