Zavřít reklamu

Společnost Apple dnes od 19:00 čeká první konference v letošním roce, na které by měl být oficiálně představen nový mobilní operační systém iOS 7 a nová verze počítačového operačního systému OS X 10.9. Apple nabídne online přenos z této konference prostřednictvím mobilní aplikace WWDC, kterou si můžete stáhnout do svého zařízení zdarma přímo zde, prostřednictvím Apple TV a také přímo na svých webových stránkách na tomto odkazu. Konference začíná dnes 10. 6. 2013 od 19:00 našeho času.

Letem světem Applem vám nabídne ještě před konferencí fotografie a videa přímo z Moscone Center od Lukáše, který je přímo na WWDC a již jsme vám jej představili ve videu, ve kterém se můžete podívat na výzdobu ulice před Moscone Center a také včera, kdy jste měli možnost jako jedni z prvních na světě vidět visačky a bundy WWDC pro letošní rok.

Okamžitě po skončení úvodní keynote WWDC 2013 se na Letem světem Apple objeví články o všech představených novinkách. Články budou vycházet průběžně co nejrychleji po skončení konference až do zítřejšího brzkého rána. Sledujte tedy náš server a dozvíte se podrobně o všem, co Apple dnes představil. Jako jediné médium v ČR/SR vám navíc nabídneme během celého tohoto týdne informace přímo z WWDC včetně fotografií a videí.

WWDC_2013_live

Dnes nejčtenější

.