Zavřít reklamu

Eric Schmidt, který se jako výkonný předseda společnosti Google proslavil výroky mezi které patří například „Android je bezpečnější než iPhone!“ nebo „Nechápu proč Apple zatím nezažaloval Google ale jen výrobce telefonů s Androidem“, opět přilívá olej do ohně ve válce mezi iOS a Androidem.

Tentokrát se o umístění na stránkách technologických serverů zasloužil radou, kterou zveřejnil na sociální síti Google+ (patrně nevíte o co se jedná, věřte tedy, že je to něco jako Facebook jen pro mnohem menší počet lidí), ve které uvádí, jak mají uživatelé přejít z iOS na Android. Schmidt podotkl, že jeho rada je tu pro uživatele, kteří pochopí, že telefony s Androidem jsou rychlejší a mají mnohem intuitivnější rozhraní než iPhone, tedy iOS. Celý status Erica Schmidta lze přeložit následovně:

„Mnoho z mých přátel mělo iPhone než přešli na Android. Nejnovější high-endové telefony od Samsungu (Galaxy S4), Motoroly (Verizon Droid Ultra) a Nexus 5 mají lepší displej, jsou rychlejší a mají mnohem intuitivnější rozhraní. Jsou skvělým vánočním dárkem pro uživatele iPhone. Zde jsou kroky, které doporučuji, přejděte na Android. Stejně jako lidé, kteří přešli z PC na Mac a nikdy se nevrátili zpět, přejdete z iPhone na Android a již se nikdy nevrátíte zpět. Vše bude zálohováno v cloudu, což vám nabízí mnoho možností. 80% světa si podle posledního průzkumu myslí, že Android je ten pravý.“

Samozřejmě se od pana Schmidta jedná kromě odlehčujícího statusu také o předvánoční marketing, kdy se Google snaží světu ukázat, že Android tu není jen pro ty, kteří ještě nemají žádný chytrý telefon nebo přechází ze staršího android modelu na novější, ale také pro ty, kteří mají iPhone. Schválně vyzkoušejte obdarovat na letošní Vánoce někoho blízkého, kdo používá iPhone telefonem s Androidem, ale pro jistotu volte levný model, aby případné vyhození z okna vaši peněženku nebolelo tak moc.

iPhone_vs_Samsung

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.