Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Předešlá Dostupná Středa byla naprostým trhákem, během kterého se dostupné zásoby vyprodaly již ve 14 hodin. I z tohoto důvodu je tady zase a přináší slevu na iPhone 13 mini 128GB a nově i na verzi s 256GB úložištěm. Tento oblíbený telefon nyní pořídíte za pouhých 14 990 Kč, případně za 16 490 Kč ve verzi s 256GB úložištěm. V obou případech je cena nižší o celých 4990 Kč!

iPhone 13 mini v kostce

iPhone 13 Mini zaujme nejen možností různých barev, ale také přiměřenou velikostí, která bývá vítaným prvkem. Nutno ovšem podotknout, že navzdory menším rozměrům rozhodně nezaostává za svou větší verzí, iPhonem 13. Můžete se tak těšit na všechny technologické novinky a vychytávky. Samozřejmostí je bezdrátové nabíjení a rychlonabíjení s výkonem až 20 W. Dále jednoznačně potěší i odolnost vůči vodě a prachu, unikátní filmařský režim a celkově kvalitnější fotografie a videa. Nesmíme také opomenout ani podporu 5G, díky které máte záruku té největší rychlosti.

Co je ovšem nutné podotknout – za tyto bezkonkurenční ceny si iPhone 13 mini můžete pořídit pouze dnes, 13.04.2022, v časovém horizontu 24 hodin, nebo do vyprodání zásob, tak na nic nečekejte!

dostupna streda iphone 13 mini dostupnyiphone.cz 1

Vsaďte na jistotu!

DostupnýiPhone.cz se pyšní kvalitou produktů a zákaznického servisu, kterou ostatně potvrzují i samotní zákazníci. O znění jejich recenzí se můžete přesvědčit například na Googlu, kde se Dostupný iPhone pyšní více než 470 recenzemi s celkovým skóre 4,8 z 5.

Prodejce DostupnýiPhone.cz se specializuje na prodej použitých a výstavních telefonů značky Apple, které jsou 100% funkční, bez vnitřního zásahu a po důkladné kontrole. Kromě toho se můžete těšit na záruku po dobu 2 let, s čímž se u konkurence jednoduše nesetkáte. Nejste si jisti výběrem? Vůbec nevadí, stačí zavolat, nebo se rovnou stavit na prodejně v ulici Korunní 55 na Praze 2.

Dnes nejčtenější

.