Zavřít reklamu

iphone-dockTisková zpráva: Nebaví Vás již poškozené lightning nabíjecí USB kabely, které se velice často a snadno poškodí při jakékoliv manipulaci? Většinou se roztřepí koncovka kabelu u lightning konektoru a kabel vypadá ošklivě a nabíjení začíná pomalu, ale jistě zlobit. Pokud chcete těmto problémům předejít, ideálním řešením může být nákup dokovací stanice. Dokovací stanice slouží k nabíjení Vašeho iPhonu, iPadu či iPodu s lightning portem, bez jakéhokoliv rizika poškození kabelu. Díky dokovací stanici bude Váš iPhone “stát” na stole vedle Vašeho počítače, nikoliv ležet, jako tomu bylo doposud. Nemusíte se tedy obávat shození telefonu ze stolu na zem, při špatném pohybu. Dokovací stanice mají vyvýšený koncový konektor, takže se nemusíte ani obávat, že byste museli nabíjet iPhone bez ochranného krytu. Elegantní je také barevné provedení. Stanice je možné zakoupit ve čtyřech barevných variantách – black, silver, gold a rosegold. Výhodou je také gumová černá plocha ve spodní části dokovací stanice, která perfektně přilne s povrchem Vašeho stolu, poličky či jakékoliv pracovní plochy.

Velice kvalitní dokovací stanice pro Apple zařízení s lightning konektorem a úplnou podporou iOS produktů. Dokovací stanice jsou opatřeny protiskluzových povrchem a mají zabudovaný nabíjecí kabel přímo z doku. Tento kabel lze připojit například k PC nebo do síťového adaptéru. Díky přilnavému povrchu na spodní části doku Vám nebude nabíjecí stanice „cestovat“ z jedné strany stolu na druhý. Dokovací stanice je kompatibilní s každým iPhonem, iPodem nebo iPadem, který má již zabudovaný lightning konektor.

  • Snadná synchronizace a nabíjení Vašich iOS zařízení
  • Plná podpora iOS
  • Stylový doplněk do domácnosti nebo do kanceláře
  • Vysoce kvalitní materiál
  • Záruka 2 roky
dock1
Spoustu dalšího příslušenství pro iPhony můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

Dnes nejčtenější

.